about film wax

Film Wax is een hightech elastische hars met een unieke kleefkracht. De veerkrachtige formule hecht zich effectief aan alle haren zonder de huid te beschadigen of te irriteren. De eenvoudig doseerbare korrels worden opgewarmd in de Wax Heater. Na het aanbrengen van de Film Wax blijft deze flexibel en extreem zacht voor de huid, harsstrips zijn niet nodig. Alle haarsoorten al vanaf 1 mm, zelfs op de meest kwetsbare lichaamsdelen, worden met Film Wax in twee stappen moeiteloos verwijderd. Geen huidbeschadigingen meer, maar een ultiem glad en langdurig resultaat!

Stap 1

green

film wax

Film Wax Green is de #1 filmhars uit de Glure Serie. Deze effectieve allround formule, op basis van titaniumdioxide en aloë vera extract, heeft een intense hechting en is de perfecte basis voor iedere harsbehandeling.

pink

film wax

Film Wax Pink verwijdert korte, harde en stugge haren. Deze natuurlijke formule op basis van titaniumdioxide bevat hoogwaardige cera alba en is bijzonder geschikt voor het ontharen van oksels, intieme delen (brazilian) en bikinilijn.

black

film wax

Film Wax Black bevat cera alba en is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van hardnekkige, donkere en stugge haren. Deze natuurlijke formule brengt wenkbrauwen in perfecte shape en verwijdert mannenharen effectief.

100% natuurlijke hars

Stap 2

orange

film wax

Film Wax Orange is de finishing touch voor iedere harsbehandeling. Deze hars is door de intense kleefkracht in staat om de meest fijne haartjes als een pincet te verwijderen. Film Wax Orange is 100% parfumvrij en geschikt voor alle haarsoorten en huidoppervlakten. Doordat de hars geen colofonium en rosinate bevat is deze tevens geschikt voor mensen die allergisch zijn voor natuurlijke harssoorten.

glure film wax orange

  • dé finishing touch
  • pincet onder de filmhars
  • synthetische hars
  • voor de allergische huid
  • 100% parfumvrij
  • 100% colofonium/rosinatevrij